MASARNIA

W naszej ofercie znajdziecie Państwo  wysokiej jakości  produkty drobiowe

Masarnia "Piórkowscy" jest prężnie rozwijającą się firmą wyspecjalizowaną w produkcji wędlin i garmażu drobiowego. W naszej ofercie znajdziecie Państwo wysokiej jakości produkty drobiowe, dostosowane do potrzeb i oczekiwań klientów, spełniające wszelkie obowiązujące standardy i wymagania.

Wykorzystujemy tylko najwyższej klasy mięso drobiowe, w procesie produkcji wprowadzamy nowoczesne rozwiązania. Stała modernizacja, innowacyjność i inwestycje pozwalają zapewnić najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywieniowe.

Firma "Piórkowscy" zapewnia Państwu tradycyjny smak połączony z kunsztem najlepszych wyrobów drobiowych. Szczególnie polecamy parówki, które nie zawierają w swoim składzie białka sojowego i żadnych alergenów, co ma znaczenie w diecie wskazanej dla alergików. Ponadto oferujemy oryginalne, jedyne na rynku wyroby garmażeryjne.

Aktualnie w ofercie posiadamy

Bułeczka drobiowa z makiem

Filecik maślany

Galareta drobiowa z warzywami

Galareta z groszkiem

Kabanosy

Kaszanka

Kiełbasa drobiowa biała

Kiełbasa głogowska sucha

Kiełbasa jarmarczna

Kiełbasa krakowska

Kiełbasa lisicka

Kiełbasa mała biała

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa półsucha

Kiełbasa sarmcka

Kiełbasa swojska

Kiełbasa szynkowa

Kiełbasa śląska

Kiełbasa żywiecka

Klops

Kotlet drobiowy

Kurczak faszerowany

Kurczak po królewsku

Mielonka drobiowa

Mortadela

Mozaika

Paluchy staropolskie

Parówka wiedeńska

Parówki hot-dog

Parówki minimini

Parówkowa drobiowa

Pasztet drobiowy

Pasztet z żurawiną

Pasztetowa z drobiu

Pieczeń alpejska

Pieczeń bar

Pieczeń cebulowa

Pieczeń kozacka

Rolada drobiowa z fileta

Salceson

Skrzydło pieczone "california"

Szaszłyki

Szynka z kominka

Udko faszerowane

Masz pytania?

Zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią lub pozostawienia numeru do kontaktu.

Dalej

 

Ubojnia

 

Karma

Ubojnia Drobiu "PIÓRKOWSCY" z siedzibą w Woli Cyrusowej woj. łódzkie powstała w październiku 1996 roku.W roku 2001 rozpoczęto budowę nowego zakładu w miejscowości Koziołki. Całkowita powierzchnia produkcyjna to 6,5 tys. m2. W świeżego kurczaka jest zaopatrywanych powyżej 400 kontrahentów zlokalizowanych na terenie całego kraju.

Używamy cookies w celach funkcjonalnych, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z witryny. Jeżeli nie blokujesz plików cookies, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies zmieniając odpowiednio ustawienia Twojej przeglądarki. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności.